Çıralı'dan bunu yapmadan dönme-1

Sükunetin adresi Çıralı. Akşam olup da mideniz kazanırsa istikamet merkezdeki Simge Restaurant olsun, zira pizzaları bir harika...



Ortam biraz salaş, müzik Gökçen'i mutlu etti. Fiyatlar bu civar için makul, pizzaları 18- 25 TL arasında. Aile işletmesi;  çalışanları güleryüzlü. İşletmeci hanim odun fırının başında. 4 kişi 4 çeşit pizza yedik ve doyduk.  Hepsi de çok iyiydi.



 Ertuğrul sucuk diye tutturunca bir karışık aldık. Rokalı fesleğenli, közlenmiş patlıcanlı ve pizza Rosso yedik. Sonuncusu en beğendiğimiz oldu. Rokalı fesleğenlinin de sunumu başarılıydı. Seçenek çok aslında makarna, salata, hamburger, ızgara çeşitleri de var. Millet diğerlerini de beğeniyor. Yalnız bu güzel yemekleri tatmanız için sipariş verdikten sonra biraz beklemeniz gerekiyor. Hasılı gidin görün, yiyip yiyeceğiniz en iyi ince hamur pizzalar orada :)




3 yorum:

  1. çıralı harika bir yer ben çok beğenmiştim.ama pizza yemeden döndüm :(ama balık yemiştim çünkü harika balık tesisleri var,ulupınar şelale restorant on numara.iyi eğlenceler..

    YanıtlaSil
  2. ulupinarda balik guzeldi gercekten
    ama asil sicak lavas esliginde kahvaltiyi oneririm:))

    YanıtlaSil
  3. Beycik' te Yeni bir yer keşfettik yazısı yakında ;-)

    YanıtlaSil